search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (Video)

27.12.2017 10:15
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς εξελίσσεται η υγεία του - Media

 

Σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε ξημερώματα Κυριακής όταν οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε σφοδρότατα με λεωφορείο.

Έπειτα από ένα πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη με τα επόμενα 24ωρα να κρίνονται καθοριστικά για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο στενός του φίλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, μίλησε στο Ε για το τραγικό συμβάν: «Το έμαθα δύο-τρεις ώρες αφότου έγινε και πήγα στο Ασκληπιείο. Έφτασα ακριβώς την ώρα που βγήκε ο χειρούργος για να μιλήσει στους συγγενείς του και είδα την έκφρασή του και άκουσα από πρώτο χέρι αυτά που είπε, ότι είναι σοβαρά, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση και ότι ήταν πολύ σφοδρό το χτύπημα, ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, δυνατή κράση και έχει φοβερή θέληση για ζωή» είπε χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:57