search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:44
MENU CLOSE

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του δήμου Λέσβου – Ανάρτησαν Τούρκικες σημαίες και τον Κεμάλ Ατατούρκ

27.12.2017 11:11
Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του δήμου Λέσβου - Ανάρτησαν Τούρκικες σημαίες και τον Κεμάλ Ατατούρκ - Media

 

Στο στόχαστρο ομάδας Τούρκων χάκερς που δρα το τελευταίο διάστημα καταφέρνοντας “χτυπήματα” σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου.

Η ομάδα των Τούρκων χάκερς την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017, εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Δήμου (www.mytilene.gr), αναρτώντας στη θέση του την τουρκική σημαία, εθνικιστικά συνθήματα αλλά και τον Κεμαλ Ατατουρκ.

 Ο διαχειριστής της σελίδας του Δήμου Λέσβου, ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Τρίτης, όταν πολίτες προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το δήμο, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερς!

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας επανέφερε τα δεδομένα και σήμερα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, νωρίς το πρωί, η σελίδα ήταν και πάλι σε λειτουργία.

 Ιδιαίτερη αναφορά στο χακάρισμα της ιστοσελίδας, έκανε μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει στο facebook και ο Δήμαρχος Λέσβου:

«Πριν απο λιγο με πληροφόρησαν πως Τούρκοι που υπογραφούν ως Κεμαλ Ατατουρκ χακαρισαν την ιστοσελίδα του δημου Λεσβου με τούρκικες σημαίες κ.τ.λ Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στοχους τι να τους πεις Χριστουγεννιάτικα. Μονο αφου τοσο επιθυμούν τον Ατατουρκ…να τους ευχηθούμε να πανε να τον συναντήσουν σύντομα.»

Πηγή: lesvospost

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43