search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Αποκαταστάθηκε η κίνηση στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην Κλεισούρα

27.12.2017 14:23
Αποκαταστάθηκε η κίνηση στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην Κλεισούρα - Media
 
Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, όπου είχε αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία.
 
Πάντως, οι εργασίες στο σημείο συνεχίζονται, γι΄ αυτό και συνιστάται στους οδηγούς από τους υπεύθυνους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να διέρχονται με προσοχή από το σημείο.
 
Την περιοχή επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «ήταν και παραμένει μέλημά μας να επιστρέψει το συντομότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων».
 
Μάλιστα, όπως σημείωσε, «η περίπτωση της Κλεισούρας ήταν από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητες μας, δεδομένου ότι ο δρόμος αποτελεί τη βασική οδική σύνδεση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40