search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:41
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Κρήτη: Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της – Τι αποκαλύπτει η κόρη του θύματος

27.12.2017 15:15
Έγκλημα στην Κρήτη: Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της - Τι αποκαλύπτει η κόρη του θύματος - Media

 

Συγκλονισμένη και χωρίς να έχει πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη, εμφανίζεται η κόρη του 61χρονου Νίκου Σάλιαρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του το βράδυ των Χριστουγέννων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr δηλώνει ότι «η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς».

Η ίδια, δεν κατάφερε την Τετάρτη να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της καθώς όπως λέει αν είχα ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινα να βρω εισιτήρια, κάτι που δεν έγινε τώρα και έτσι δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος έφερε ελαφρές εκχυμώσεις, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν… δεν τα κατάφερε.

“Υπήρξε αντίδραση την ώρα της πάλης. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά η αντίσταση ήταν ελλιπής” είπε χαρακτηριστικά στο ekriti ο ιατροδικαστής Ξενοφώντας Μάνδακας που εξέτασε το πτώμα του άτυχου 61χρονου.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40