search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Λάρισα: 37χρονος πατέρας έβαλε για ύπνο τα παιδιά του και πέθανε

27.12.2017 16:47
Αγωνία στα Χανιά: Τετράχρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι - Media

 

Θλίψη στην κοινότητα της Αγιάς στη Λάρισα προκάλεσε ο ξαφνικός και αδόκητος θάνατος 37χρονου πυροσβέστη, λίγο αφότου είχε βάλει για ύπνο τα παιδιά του.

Ο εκλιπών που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν από το 2009 στο Πυροσβεστικό σώμα, ενώ φίλοι και γνωστοί μιλούν για ένα «πολύ δυνατό παλικάρι που είχε παλέψει για να κερδίσει τη ζωή του».
 
Ο 37χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ το μοιραίο βράδυ της 24 Δεκεμβρίου, παραμονής Χριστουγέννων, είχε πάει στο δωμάτιο της κόρης του όπως συνήθιζε για να την βάλει για ύπνο.
 
Λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγός του τον βρήκε στο κρεβάτι. Αρχικά νόμισε πως είχε αποκοιμηθεί δίπλα στο παιδί του, όμως γρήγορα κατάλαβε πως επρόκειτο για κάτι κακό. Ο άτυχος 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όμως ήταν αργά. Είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, πιθανότατα προδωμένος από την καρδιά του.
 
Τα πλήρη αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής.
 
(πηγή: onlarissa.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04