search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36
MENU CLOSE

Σεισμός στο μουντιάλ της Ρωσίας – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και δεξί χέρι του Πούτιν

27.12.2017 17:14
Σεισμός στο μουντιάλ της Ρωσίας - Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και δεξί χέρι του Πούτιν - Media

 

Ανησυχία στη Ρωσία, καθώς παραιτήθηκε κι επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο!

Λίγους μήνες πριν τη σέντρα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού και οι Ρώσοι καλούνται να αντιδράσουν στην παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο, από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η οργανωτική επιτροπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε ότι η αποχώρηση του Μούτκο δεν θα «επηρεάσει την προετοιμασία» του Μουντιάλ, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36