search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Χάρι για τα Χριστούγεννα με τη Μέγκαν Μαρκλ: Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ

27.12.2017 19:37
Ο πρίγκιπας Χάρι για τα Χριστούγεννα με τη Μέγκαν Μαρκλ: Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ - Media

 

Για τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε με την αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι στο Radio 4 του BBC και σύμφωνα με τον ίδιο, πέρασε «φανταστικά»

Σε ερώτηση για την Μέγκαν Μαρκλ και το πώς πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια, απάντησε ότι «ήταν φανταστικά και πραγματικά το ευχαριστήθηκε».

«Περάσαμε τέλεια μαζί με τον αδελφό μου και τη νύφη μου και τα πιτσιρίκια να τρέχουν γύρω-γύρω. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι, συμπληρώνοντας ότι «άρεσε πολύ στη βασιλική οικογένεια το γεγονός ότι ήταν μαζί τους στο Σάντριγχαμ».

Για τις οικογενειακές παραδόσεις τις οποίες έπρεπε να εξηγήσουν στη Μέγκαν, ο πρίγκιπας είπε:  «Πολλά, νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που γνωρίζω και κάθε οικογένεια έχει την πολυπολοκότητά της. Αλλά εκείνη έκανε μία θαυμάσια δουλειά μπαίνοντας σε αυτή».

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ χώρισαν το 1987, όταν η ηθοποιός ήταν μόλις έξι ετών. Επιπλέον, ο πατέρας της Τόμας, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον πρίγκιπα Χάρι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:54