search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Βέλγιο: Ένας νεκρός από την πτώση γερανού σε εργοτάξιο εξαιτίας της καταιγίδας

28.12.2017 11:12
Βέλγιο: Ένας νεκρός από την πτώση γερανού σε εργοτάξιο εξαιτίας της καταιγίδας - Media

 

Ένας άνθρωπος έχασε την Τρίτη το βράδυ τη ζωή του από την πτώση ενός γερανού εργοταξίου εξαιτίας της καταιγίδας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην παραλιακή πόλη Νιούπορτ στο βορειοδυτικό τμήμα του Βελγίου, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές της πόλης.

“Ο γερανός έπεσε πάνω σε δύο κατοικίες που βρισκόντουσαν απέναντι”, διευκρίνισαν σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο Ίντερνετ οι αρχές της πόλης, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από τη μεθόριο με την Γαλλία.

“Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά”, προσέθεσαν στην ανακοίνωσή τους, στην οποία επισήμαναν επίσης ότι άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, το θύμα βρέθηκε κάτω από συντρίμμια.

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον βελγικό Τύπο δείχνουν μια οπή στην οροφή του ενός εκ των δύο πολυκατοικιών που υπέστησαν ζημιές από την πτώση του γερανού. Πρόκειται για ένα κτίριο εννέα ορόφων, οι τρεις τελευταίοι όροφοι του οποίου έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Φόβοι για την πτώση του γερανού αυτού υπήρχαν και στα μέσα Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Belga, και περίπου 50 άνθρωποι είχαν απομακρυνθεί τότε από τα σπίτια του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/φωτογραφία αρχείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20