search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18
MENU CLOSE

Μαξίμου: Η Μπακογιάννη επιβεβαίωσε την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

28.12.2017 14:04
Τα ονόματα που έμειναν εκτός κυβέρνησης - Τα νέα πρόσωπα - Media

 

Για ανεύθυνη στάση κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση κυβερνητικές πηγές, με αιχμή σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν «την διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν».

Σημειώνεται ότι η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ρ/σ Real FM και απαντώντας στο ερώτημα αν η κυβέρνηση φέρει ένα πλαίσιο συμφωνίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ με το οποίο συμφωνεί η ΝΔ αλλά διαφωνεί ο Πάνος Καμμένος, «θα ψηφίσετε αυτή την πρόταση ή θα προτιμήσετε να ρίξετε την κυβέρνηση;», ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18