search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Απίστευτο καρφί της Έλενας Ακρίτα για τον Σμαραγδή και τις μηνύσεις

28.12.2017 14:54
H Aκρίτα σαρκάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Εμείς τους απομονώσαμε όλους μέσα στο Βερολίνο» - Media
 
Με ένα απίστευτο «καρφί» σχολίασε η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα την δήλωση του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή ότι θα κινηθεί νομικά κατά κριτικών κινηματογράφου οι οποίοι έδωσαν κακές κριτικές στην ταινία του, «Καζαντζάκης».
 
Η Έλενα Ακρίτα, παρεμβαίνοντας στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί έγραψε με καυστικό τρόπο στο Facebook: «Ο Γιάννης Σμαραγδής κινείται νομικά εναντίον των κριτικών που έγραψαν άσχημα για τον “Καζαντζάκη” του. Μάλλον δεν έχει δει την ταινία».
Μάλιστα, σε συμπληρωματικό σχόλιο, η κ. Ακρίτα τόνισε ότι «Και τα λεφτά που θα πάρει θα τα δώσει λέει στον σύλλογο Ελπίδα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. I rest my case».
 
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Σμαραγδής είχε υποστηρίξει νωρίτερα ότι «αυτοί οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σαν να μιλάνε για άλλη ταινία. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πριν μπουν μέσα, αυτή η ομάδα, είναι ομάδα, είπαν “μπαίνουμε τώρα να λιώσουμε τον Σμαραγδή”. Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο. Ήταν συντονισμένο όλο αυτό να με “χτυπήσουν” και μέσα σε αυτό προστέθηκαν και πράγματα προσωπικά, δηλαδή προσωπικές αισθητικές, που εγώ δεν τις ακολουθώ. Με βρίζουν, ένας μάλιστα έγραψε ότι “εκτέλεσε ο Σμαραγδής τον Καζαντζάκη” και μας είπε και νάνους».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21