search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παρί Σεν Ζερμέν

28.12.2017 18:25
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παρί Σεν Ζερμέν - Media

 

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που «έβγαλε» ποτέ η ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται, σύμφωνα με το ”footmercato”, στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι», όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού Ονζεντά, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τις 4 Ιουλίου, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Τσβόλε, θέλοντας, με την έλευση του νέου έτους, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στο… κόλπο για την απόκτησή του, ωστόσο, το ”footmercato” βάζει, επίσης, τη βελγική Έουπεν του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του νεαρού στράικερ, από την κοινή τους θητεία στην Παρί, την περίοδο 2011-2013, ενώ φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Κύπρου και της Ρωσίας.

Θυμίζουμε, ο Ονζεντά, μέχρι και πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, όταν, δηλαδή, ήταν δεν ήταν 18 χρονών, θεωρούνταν το νέο παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου (οι λάτρεις του Football Manager θα επιβεβαιώσουν πως στο παιχνίδι του 2012 γινόταν κορυφαίος… killer), αλλά, δυστυχώς, αποδείχθηκε στάσιμος.

Στις ακαδημίες των πρωτευουσιάνων εντάχθηκε το 2006, σε ηλικία 11 ετών, παραμένοντας στο Παρίσι ως τον Γενάρη του 2017. Αγωνίστηκε 39 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Παρί, σημειώνοντας 13 γκολ, και 11 με τη φανέλα της πρώτης, έχοντας, μόλις, ένα τέρμα. Το 2014 έπαιξε ως δανεικός στην Μπαστιά, «μετρώντας» 16 συμμετοχές και πέρυσι τον Γενάρη μετακόμισε στην Τσβόλε, όπου δεν κατάφερε να «στεριώσει».

Να σημειώσουμε, τέλος, πως έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Πηγή: sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:27