search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Ερνάνι η ΑΕΚ

28.12.2017 19:47
Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Ερνάνι η ΑΕΚ - Media

 

Ερνάντι ήταν και… πάει. Η εμμονή της Πόρτο να συζητά μόνο άμεση πώληση του 26χρονου και μάλιστα, με παράλογο ποσό, «αναγκάζει» την ΑΕΚ να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο.

Σε άλλες… πορτοκαλιές στρέφει το βλέμμα της η ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ.

Το θέμα του Ερνάνι φαίνεται πως «ναυαγεί» οριστικά για την Ένωση, καθώς η Πόρτο εμμένει στη θέση της, να συζητά μόνο για την απευθείας και άμεση πώληση του 26χρονου, και μάλιστα, σήμερα (28/12), οι άνθρωποι του «δικεφάλου» άκουσαν ένα εξωφρενικό ποσό για την αγορά του Πορτογάλου, όταν θέλησαν να βολιδοσκοπήσουν τα «θέλω» των «δράκων»…

Οι τελευταίοι, λοιπόν, ζήτησαν 7 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό, φυσικά, για την ΑΕΚ, που εγκαταλείπει, όπως όλα δείχνουν, οριστικά, την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και στρέφεται σε άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης -παρότι ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03