search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη σε εργοστάσιο πλαστικών υλών στη Θεσσαλονίκη

29.12.2017 06:26
Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη σε εργοστάσιο πλαστικών υλών στη Θεσσαλονίκη - Media

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη 01:00 τα ξημερώματα σε εργοστάσια στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα οικοδομικό τετράγωνο, όπου στεγάζονται τέσσερις επιχειρήσεις. Από αυτές καταστράφηκαν οι τρεις. Πρόκειται για μία επιχείρηση πλαστικών ειδών, ένα τυπογραφείο και έναν εργοστασιακό χώρο, που δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών σώθηκε η τέταρτη επιχείρηση ψυκτικών. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, από τα περίπου 3.200 τ.μ. έχουν τα 2.000 τ.μ., ενώ η πυρκαγιά έχει περιοριστεί σε μία έκταση 200 τ.μ. Ακόμη, κάηκαν δύο οχήματα της εταιρείας Divani Hellas. Τα αίτια τις φωτιάς ερευνώνται από τους πυροσβέστες. Συνολικά στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες, με 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:27