search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Τελειώνει η προθεσμία για τις πληρωμές φόρων – Μετά έρχονται τα πρόστιμα

29.12.2017 06:49
Τελειώνει η προθεσμία για τις πληρωμές φόρων - Μετά έρχονται τα πρόστιμα - Media
 
«Φοροκαταιγίδα» για να κλείσει το 2017 καθώς σήμερα (29/12) θα πρέπει να καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι έχουν μπει σε ρύθμιση (είτε στις 12 είτε στις 100 δόσεις), ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, πριν από την λήξη της προθεσμίας. 
 
Οι φορολογούμενοι θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι με ουρές σε εφορίες και τράπεζες προκειμένου να διευθετήσουν μια σειρά από φορολογικές εκκρεμότητες προκειμένου, να μην βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με κατασχέσεις.
 
Ποιοι φόροι πρέπει να πληρωθούν
ΕΝΦΙΑ: Έως τις 29 Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η 4η και προτελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. (Εκπρόθεσμη πληρωμή του φόρου επιφέρει μηνιαία προσαύξηση 0,73%)
Τέλη κυκλοφορίας του 2018: Στις 31 Δεκεμβρίου, εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όμως στο γκισέ οι πληρωμές γίνονται έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και απαιτούν έως 2 ευρώ προμήθειας. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι. Να σημειωθεί ότι κάποια τραπεζικά ιδρύματα, ενημερώνουν το κοινό με μήνυμα μέσω του λογαριασμού e-banking, ότι η προθεσμία καταβολής παρατείνεται έως και τις 2 Ιανουαρίου. (Εφόσον δεν πληρωθεί το ποσό, ο υπόχρεος, πρέπει να καταβάλει το διπλάσιο ποσό μετά το πέρας του χρονοδιαγράμματος) 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24