search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:55
MENU CLOSE

Νέες αντικειμενικές αξίες: Διαδικασίες fast-track μέσα σε 20 μέρες από ιδιώτες εκτιμητές

29.12.2017 07:50
ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά να απαλλαγούν τα κενά ακίνητα από αναδρομικά δημοτικά τέλη - Media

Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους πιστοποιημένους εκτιμητές που θα αναλάβουν το έργο του προσδιορισμού των νέων αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, που πρέπει να είναι έτοιμες έως τον Μάρτιο του 2018.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του, δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια η πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος από πιστοποιημένους εκτιμητές, εγγεγραμμένους στο Μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητών στο πεδίο ακινήτων του υπουργείου Οικονομικών, για σύνταξη εισήγησης για τον καθορισμό των τιμών εκκίνησης που προβλέπονται στις παρ. 1 και 2 του άρθρου 1 της με αριθμό 1067780/82/Γ0013/09.06.1994 (Β΄549) απόφασης υπουργού Οικονομικών, όπως ισχύει (αριθμός ΑΔΑ: ΩΝΖΝΗ-ΓΡ7).

Τι προβλέπει η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών 

Ειδικοί πιστοποιημένοι εκτιμητές θα αναλάβουν το έργο του προσδιορισμού των νέων αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, που πρέπει να είναι έτοιμες έως τον Μάρτιο του 2018. Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν οι αμφισβητήσεις που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει η τρίτη αξιολόγηση.  Η διαδικασία, η οποία θα εφαρμοσθεί μόνο μία φορά για τις ανάγκες της αναπροσαρμογής των τιμών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53