search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:07
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Ο Καμμένος θα κάνει μία ακόμα «κυβίστηση» για την ΠΓΔΜ

29.12.2017 09:51
Χατζηδάκης: Ο Καμμένος θα κάνει μία ακόμα «κυβίστηση» για την ΠΓΔΜ - Media

Στην ονομασία της ΠΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος «θα κάνει μία ακόμα κυβίστηση», σαν αυτές που έχει κάνει και από κοινού με τον κ. Τσίπρα, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο υπουργός Άμυνας δεν θα ψήφισε τα μνημόνια και τα ψήφισε», δεν θα ψήφιζε την αλλαγή στο ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου και την ψήφισε, όπως ψήφισε και τις περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων, σημείωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας ότι η «συγκολλητική ουσία που κρατά τους κυβερνητικούς εταίρους στην καρέκλα της εξουσίας είναι «ισχυρή».

Κάνοντας λόγο για κυβέρνηση σε Vertigo ακατάλληλη να κυβερνήσει, ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να λέει άλλα πράγματα ο υπουργός Εξωτερικών και άλλα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, καλώντας την συγκυβέρνηση «να σοβαρευτεί».

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει ίδια με αυτή της θέσης που είχε επί κυβέρνησης Καραμανλή για μια ονομασία κοινής αποδοχής που να ισχύει έναντι όλων και όχι μόνο για τις διμερείς σχέσεις.

«Ο κ. Καμμένος (υφυπουργός της κυβέρνησης τότε) δεν αντέδρασε τότε, αλλά αργότερα και έκανε ένα ακόμα σόου (…) όσο υπάρχουν αυτές οι απόψεις έχουμε 100% δίκιο να λέμε ότι έχουμε δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία της μίας». 

«Επιλεκτική ευαισθησία στο έγκλημα»

Σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ότι οι δράσεις του Ρουβίκωνα είναι «στα όρια της νομιμότητας», ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να γίνουν σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. 

«Υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία απέναντι στο έγκλημα», συνέχισε. Αν μία ακροδεξιά οργάνωση έπραττε παρομοίως «πολύ σωστά θα υπήρχε ευαισθητοποίηση και κατακραυγή» αλλά επειδή ο Ρουβίκωνας είναι ακροαριστερή οργάνωση, χαίρει διαφορετικής αντιμετώπισης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15