search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» επανακυκλοφόρησε!

29.12.2017 10:59
Το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» επανακυκλοφόρησε! - Media

 

Επανακυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση». Ανανεωμένο, σε μορφή freepress, θα διατίθεται κάθε Παρασκευή δωρεάν σε σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε άλλους χώρους διάθεσης freepress, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα, θα αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr).

Με 16 σελίδες πλούσιες σε ρεπορτάζ, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά θέματα, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, συγγραφέων, προτάσεις για σειρές και ταινίες της εβδομάδας, ραδιοφωνικά νέα και πολλά άλλα, πάντα με σεβασμό στην ποιοτική ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Το περιοδικό θα προβάλλει τα προγράμματα και τις δράσεις της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα αναδεικνύει τον πλούτο του Αρχείου της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα θα είναι στυλοβάτης και αρωγός του πολιτισμού και του κοινωνικού ιστού.

Πηγή: ert.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36