search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Αποτροπιασμός: Βίασαν 33χρονη με σπασμένο κλαδί – Κατέληξε στο νοσοκομείο

29.12.2017 19:44
Αποτροπιασμός: Βίασαν 33χρονη με σπασμένο κλαδί - Κατέληξε στο νοσοκομείο - Media

 

Από τρομερά τραύματα που υπέστη πέθανε μια 33χρονη στη Ρωσία.

Ο Γκιζάρ Ζιγιανγκάρεεφ έσυρε την 33χρονη Άννα Μπάρμνα σε θάμνους και τη βίασε με ένα σπασμένο κλαδί δέντρου αφού της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Οι γιατροί είπαν ότι όλα τα εσωτερικά όργανά της υπέστησαν βλάβη στη βίαιη επίθεση, η οποία την οδήγησε σε καρδιακή προσβολή και μετά σε κώμα. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα η 33χρονη έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δυο χρόνια στο νοσοκομείο, στη δυτική Ρωσία.

Αυτό συνέβη μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μειώσει την ποινή του βιαστή της, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 23 χρόνια κάθειρξη. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι έχει τρία παιδιά και μια ηλικιωμένη μητέρα που πρέπει να φροντίσει.

Σημειώνεται ότι η Άννα ήταν μια από τις τέσσερις γυναίκες που ο Ζιγιανγκάρεεβ βίασε το 2015 μέσα σε μία εβδομάδα, λίγο μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή για προηγούμενες βίαιες σεξουαλικές επιθέσεις σε γειτόνισσα και ανήλικα κορίτσια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:47