17/02/2019 07:00:09

Στρώστε το κρεβάτι χωρίς καν να σηκωθείτε – Το μυστικό της ...τεμπελιάς (Video)

Στρώστε το κρεβάτι χωρίς καν να σηκωθείτε – Το μυστικό της ...τεμπελιάς (Video) - Media

Μιας και το στρώσιμο του κρεβατιού δεν είναι και από τα πιο δημιουργικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί σας έχουμε τη λύση.

Μπορείτε να το στρώνετε χωρίς να σηκώνεστε καν από αυτό. Ξεκινήστε πιάνοντας τις δύο πάνω άκρεςτων σκεπασμάτων (ταυτόχρονα κάνετε και ένα μικρό στρέτσινγκ στα χέρια σας). Συνεχίστε τινάζοντας το πάπλωμα έτσι ώστε να ισιώσει σε όλο το κρεβάτι. Επαναλάβετε αν δεν πετύχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη. Έπειτα διπλώστε προς τα έξω το πάπλωμα και το σεντόνι. Με μικρές κινήσεις φύγετε από το πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε να μην χαλάσετε το στρώσιμο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Αν δεν βαριέστε στο τέλος, αφού σηκωθείτε, τελειοποιήστε το τακτοποιώντας μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει από το ξαπλωτό στρώσιμο. 

Αν η παραπάνω διαδικασία σας φαίνεται βαρετή, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε άμεσα το κρεβάτι με τον ειδικό μηχανισμό που στρώνει το σεντόνι και τα σκεπάσματα μόνο του. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το Ohea Smart Bed στρώνει το κρεβάτι μέσα σε 50 δευτερόλεπτα ακριβώς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον μηχανισμό σε αυτόματο ή χειροκίνητο. Αν η ρύθμιση είναι στο αυτόματο, το κρεβάτι θα αρχίσει να στρώνεται 3 δευτερόλεπτα αφού σηκωθείτε. Αλλιώς, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας την ώρα που θα στρωθεί.

Πηγή: spirossoulis

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.