search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Στρώστε το κρεβάτι χωρίς καν να σηκωθείτε – Το μυστικό της …τεμπελιάς (Video)

30.12.2017 07:24
Στρώστε το κρεβάτι χωρίς καν να σηκωθείτε – Το μυστικό της ...τεμπελιάς (Video) - Media

Μιας και το στρώσιμο του κρεβατιού δεν είναι και από τα πιο δημιουργικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί σας έχουμε τη λύση.

Μπορείτε να το στρώνετε χωρίς να σηκώνεστε καν από αυτό. Ξεκινήστε πιάνοντας τις δύο πάνω άκρεςτων σκεπασμάτων (ταυτόχρονα κάνετε και ένα μικρό στρέτσινγκ στα χέρια σας). Συνεχίστε τινάζοντας το πάπλωμα έτσι ώστε να ισιώσει σε όλο το κρεβάτι. Επαναλάβετε αν δεν πετύχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη. Έπειτα διπλώστε προς τα έξω το πάπλωμα και το σεντόνι. Με μικρές κινήσεις φύγετε από το πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε να μην χαλάσετε το στρώσιμο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Αν δεν βαριέστε στο τέλος, αφού σηκωθείτε, τελειοποιήστε το τακτοποιώντας μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει από το ξαπλωτό στρώσιμο. 

Αν η παραπάνω διαδικασία σας φαίνεται βαρετή, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε άμεσα το κρεβάτι με τον ειδικό μηχανισμό που στρώνει το σεντόνι και τα σκεπάσματα μόνο του. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το Ohea Smart Bed στρώνει το κρεβάτι μέσα σε 50 δευτερόλεπτα ακριβώς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον μηχανισμό σε αυτόματο ή χειροκίνητο. Αν η ρύθμιση είναι στο αυτόματο, το κρεβάτι θα αρχίσει να στρώνεται 3 δευτερόλεπτα αφού σηκωθείτε. Αλλιώς, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας την ώρα που θα στρωθεί.

Πηγή: spirossoulis

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:14