search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Η δημόσια καταγγελία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: Πέσαμε σε παραγωγό απατεώνα

30.12.2017 15:57
Η δημόσια καταγγελία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: Πέσαμε σε παραγωγό απατεώνα - Media

Η παράσταση “Καμ Μπακ” στην οποία, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούσε και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγουαναγκάστηκε να κατεβάσει πρόωρα αυλαία, καθώς, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός μέσω Facebook, η ίδια και οι συνάδελφοί της, έπεσαν θύματα, παραγωγού απατεώνα και έμειναν χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν.
 
Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε, μεταξύ άλλων: «Με πολύ μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι οι δυο τελευταίες παραστάσεις του έργου “Καμ Μπακ” του Βασίλη Κατσικονουρη θα δοθούν αύριο και μεθαύριο. Δυστυχώς πέσαμε σε παραγωγό απατεώνα ο οποίος αφού αθέτησε όλες τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει, αποφάσισε στέλνοντας μας ένα απλό mail και έχοντας αποφασίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από 6 παραστάσεις να κατεβάσει το έργο αιφνιδίως χωρίς καμία εξήγηση. Αποτέλεσμα: εμείς οι ηθοποιοί που είχαμε απορρίψει πολλές άλλες προτάσεις να μείνουμε χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν και απλήρωτοι».

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41