search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Τεράστια πυρκαγιά σε 12όροφη πολυκατοικία στο Μάντσεστερ (video & photos)

30.12.2017 17:49
Τεράστια πυρκαγιά σε 12όροφη πολυκατοικία στο Μάντσεστερ (video & photos) - Media

 

Η πολυκατοικία έχει λαμπαδιάσει. Βρίσκεται στην οδό Τζοινερ στριτ στην περιοχή Νόρθεν Κουόρτερ. Ολόκληρη η πυροσβεστική δύναμη του Μάντσεστερ έχει κινητοποιηθεί και προσπαθεί να κατασβέσει τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε στον 9ο όροφο και σχεδόν αμέσως επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι και εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα στο κτίριο, αλλά η περιοχή έχει γεμίσει από ασθενοφόρα που περιμένουν με τις μηχανές αναμμένες.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κάλεσε τους πολίτες να μην πλησιάζουν, καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, και ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες τους, για να προφυλαχθούν από τον καπνό και άλλα βλαβερά στοιχεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06