search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Πενέλοπε Κρουζ: Πλατινέ και σέξι ως Ντονατέλα Βερσάτσε (Photos)

31.12.2017 12:35
Πενέλοπε Κρουζ: Πλατινέ και σέξι ως Ντονατέλα Βερσάτσε (Photos) - Media

Είναι μεσογειακή, φλογερή και το απόλυτο πρότυπο της μελαχρινής γυναίκας. Όμως για τις ανάγκες του ρόλου της στη μίνι τηλεοπτική σειρά Gianni Versace: American Crime Story, που κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, η Πενέλοπε Κρουζ δεν δίστασε να μεταμορφωθεί σε πλατινέ ξανθιά σεξοβόμβα.

Η ισπανίδα ηθοποιός υποδύεται την Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή και μούσα του αδικοχαμένου ιταλού σχεδιαστή μόδας που δολοφονήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον εραστή του. 

Όπως αποκάλυψε η 43χρονη σταρ δεν ήθελε να είναι μια καρικατούρα της Ντονατέλα και επιχείρησε να φέρει την εμφάνισή της στα μέτρα της. Μάλιστα, όπως είπε σε συνέντευξη της στη Vogue, είχε επικοινωνία με την Ντονατέλα Βερσάτσε προκειμένου να καταλάβει τον χαρακτήρα της και να τον αποδώσει πειστικά στο ρόλο της. 

Τα σχόλια για τη νέα εμφάνιση της Κρουζ είναι αποθεωτικά, καθώς δεν πρόκειται μόνο για αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, αλλά και σε όλο το στυλ της, καθώς εμφανίζεται σε σκηνές της σειράς φορώντας εφαρμοστές, σέξι τουαλέτες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:36