search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Αμπερ Χερντ- Έλον Μασκ: Ρομαντική επανασύνδεση Nο2 στη Χιλή

31.12.2017 12:56
Αμπερ Χερντ- Έλον Μασκ: Ρομαντική επανασύνδεση Nο2 στη Χιλή - Media

 

Αποδεικνύοντας πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, η Άμπερ Χερντ και ο Έλον Μασκ είναι και πάλι μαζί, για τρίτη συναπτή φορά, μετά από αντίστοιχους χωρισμούς. Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εθεάθησαν τις γιορτινές μέρες στη Χιλή, μαζί με φίλους και μέλη των οικογενειών τους, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως είναι ξανά ζευγάρι. 

Μόλις πριν μια βδομάδα η 31χρονη στάρλετ και ο ιδιοκτήτης της TESLA είχαν θεαθεί να απολαμβάνουν ρομαντικά το δείπνο τους σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, από το οποίο έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα για να μη δώσουν λαβή για σχόλια, καθώς ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους αρνήθηκαν τα περί επανασύνδεσης. 

Οι δυο τους είχαν χωρίσει τον Αύγουστο έπειτα από έναν χρόνο σχέσης και ο Μασκ είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι εκείνη ήταν που τον παράτησε, ενώ ο ίδιος παρέμενε ερωτευμένος μαζί της και πληγωμένος.

Ωστόσο, τον Νοέμβριο φάνηκε ότι τα ξαναβρήκαν, καθώς είχαν απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να φιλιούνται. Λίγο μετά, επιβεβαίωσαν ότι χώρισαν και τώρα, όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο είναι και πάλι μαζί, αλλά περνούν τις γιορτές μαζί με συγγενείς και φίλους στην εξωτική Χιλή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52