search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51
MENU CLOSE

Η κάμερα «συνέλαβε» τον ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε λαχειοπώλη στα Χανιά

01.01.2018 14:28
Η κάμερα «συνέλαβε» τον ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε λαχειοπώλη στα Χανιά  - Media

 

Άφαντος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 66χρονο χθες το βράδυ στα Χανιά, μετά τα φανάρια του Κλαδισού, στην οδό της Παρηγοριάς.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη και σύμφωνα με πηγές του Flashnews.gr, η σύλληψή του είναι θέμα ωρών.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει κάμερες ασφαλείας από μίνι μάρκετ και άλλα καταστήματα που βρίσκονται στο σημείο που παρασύρθηκε ο άτυχος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λαχειοπώλης και κινούνταν πεζός πριν τον θανατηφόρο χτύπημα, στις 11:32 το βράδυ, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα να ψωνίσει ενώ μόλις βγήκε έξω από αυτό, ελάχιστα βήματα πιο μακριά, ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλλιγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο, δίχως να ανακόψει καθόλου ταχύτητα. Επίσης, σύμφωνα με άλλες πηγές του Flashnews.gr, εικάζεται οτι ο οδηγός επέβαινε σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγραφεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 66χρονος.

Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται οτι προδίδουν τον δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος διακρίνεται η φιγούρα ενός άντρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 66χρονος καθώς επίσης και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως, είναι αυτό που τον παρέσυρε στο θάνατο.

Ο υπάλληλος του καταστήματος, μόλις άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο βγήκε έξω να δει τι έχει συμβεί και αντίκρυσε το διαμελισμένο πτώμα του 66χρονου, χωρίς όμως δυστυχώς να δει έστω κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου, που να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του.

Πηγή: Flashnews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51