search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για το φόνο της ελληνορωσίδας στο Λονδίνο

01.01.2018 16:23
Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για το φόνο της ελληνορωσίδας στο Λονδίνο - Media

 

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 22χρονης Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Φίνσμπερι Παρκ του Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσήγαγε άνδρα 31 ετών ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της ελληνικής και ρωσικής καταγωγής κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 24 Δεκεμβρίου, αφότου επέστρεφε από διασκέδαση με φίλους της και εντοπίστηκε από φίλους της νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.

Η νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι η 22χρονη βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και με βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ μέσα στο πάρκο Φίνσμπουρι. 

Με αφορμή το θάνατό της δημιουργήθηκε μία σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένειά της να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της.

(πληροφορίες: BBC)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33