search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ βλέπει το φάντασμά της στην άκρη του κρεβατιού

02.01.2018 13:39
Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ βλέπει το φάντασμά της στην άκρη του κρεβατιού - Media

 

Έξι χρόνια μετά τον θάνατo της κόρης τους, ‘Ειμι Γουάινχαουζ, ο πατέρας της, Μιτς, αποκάλυψε στη βρετανική Sun, ότι η το φάντασμα της κόρης του τον επισκέπτεται πολύ συχνά στο σπίτι του στο Κεντ.

Το πνεύμα της Έιμι κάθεται στην άκρη του κρεβατιού του και τον κοιτάζει, ενώ εκείνος τη ρωτάει αν είναι εντάξει. Μάλιστα, αναφέρει ότι μπορεί να νιώθει λίγο νευρικό, όμως ανακουφίζεται γνωρίζοντας ότι είναι εκεί, γύρω του.

Ο πατέρας της θρυλικής τραγουδίστριας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών, ανέφερε ακόμα ότι η κόρη του επισκέπτεται εκείνον και τη γυναίκα του με τη μορφή ενός κοτσυφιού που είχε ζωγραφισμένο στο μπράτσο της.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, ένα κοτσύφι έπεσε πάνω στο τζάμι κάνοντας θόρυβο. Όπως περιέγραψε, όταν πήγε να το πάρει και να το τοποθετήσει πάνω σε ένα κλαδί, αυτό πέταξε πάλι προς αυτόν και κάθισε στο πόδι του. 

«Τότε το πήραμε πάλι πίσω και ήρθε και κάθισε ανάμεσά μας και τραγούδησε… υπάρχουν τόσα πράγματα που μου συμβαίνουν και δεν μπορώ να εξηγήσω» ανέφερε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13