search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11
MENU CLOSE

ΛΑΕ: Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

02.01.2018 13:45
Πλειστηριασμοί: Ματαιώνονται έως τις 31 Ιουλίου - Media

 

Σε μαζικές ενωτικές κινητοποιήσεις καλεί η ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών.Με γραπτή της ανακοίνωση δίνει ραντεβού αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

“Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη -και – τους “χουντικής έμπνευσης” νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών” αναφέρει η ΛΑΕ και προσθέτει ότι “το 2017, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη όλων των υπολοίπων μνημονιακών κομμάτων επιχείρησε, ανεπιτυχώς:

– Να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η λαϊκή κατοικία και περιουσία είναι προστατευμένες και ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγάλους οφειλέτες

– Να διασύρει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με συκοφαντίες ότι τάχα προστατεύει αυτούς, που έχουν μεγάλες περιουσίες

– Να διαλύσει συγκεντρώσεις χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και χημικά εναντίον των διαδηλωτών”.

“Η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της -και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές- προχώρησε, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2017, ακόμη και στην ψήφιση “χουντικής έμπνευσης” νόμου με στόχο να οδηγεί στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και να πετύχει τον στόχο της: Να υφαρπάξουν οι τράπεζες, τα funds και τα “κοράκια” τις λαϊκές κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες. Δεν θα τους περάσει, όμως, ούτε το 2018″ τονίζει.

Καταλήγοντας η ΛΑΕ υπογραμμίζει ότι “δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις. Και το 2018 συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατεύσουμε τον μόχθο του ελληνικού λαού”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11