search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Αντιδημοκρατική η κυβερνητική αίτηση ακύρωσης της απόφασης χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό

02.01.2018 14:14
10-03-2015 - Media

 

“Η κυβερνητική αίτηση ακύρωσης της απόφασης της αρμόδιας Δευτεροβάθμιας Επιτροπής, η οποία χορήγησε άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό, συνιστά μια πράξη βαθύτατα αντιδημοκρατική και ιδιαίτερα ταπεινωτική για την χώρα” δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και άφησε αιχμές για “αναρμόδιες κυβερνητικές δηλώσεις που φωτογραφίζουν αναπόδεικτα, ως πραξικοπηματίες περίπου, τους Τούρκους αξιωματικούς”.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πρόσθεσε πως “εδώ και αρκετό καιρό, με ευθύνη των παραδομένων κυβερνήσεων, η χώρα μας συμπεριφέρεται ως άβουλος δορυφόρος εκείνων των χωρών της περιοχής μας, που διεκδικούν περιφερειακή ηγεμονία”.

Τέλος ο γραμματέας της ΛΑΕ υποστηρίζει ότι “η μη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό στην ουσία και εκ των πραγμάτων, κινδυνεύει να οδηγήσει αναπότρεπτα στην άμεση ή έμμεση παράδοσή του στα χέρια του αυταρχικού καθεστώτος του Ερντογάν. Δυστυχώς, το σύνδρομο της προδοτικής παράδοσης του Οτσαλάν και σειράς Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών της δημοκρατίας στα ‘νύχια’ της ‘Άγκυρας, όπως έγινε και με τις φυλακίσεις κατά την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν και μετά από απαίτηση του, διακατέχει διαχρονικά το εθελόδουλο πολιτικό κατεστημένο”.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταλήγει λέγοντας πως “η Ελλάδα πρέπει να καταστεί Κράτος Δικαίου και δημοκρατικών αρχών, τα οποία δεν θα μετατρέπονται σε κουρελόχαρτο είτε από την τρόικα, είτε από την εκάστοτε βούληση τρίτων ‘ηγεμόνων’ έναντι πανικόβλητων και έμφοβων ελληνικών κυβερνήσεων”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09