search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή στο θρίλερ της Κεφαλονιάς – Για «σατανιστικές ενδείξεις» μιλούν οι Αρχές

02.01.2018 15:45
Απόλυτη ανατροπή στο θρίλερ της Κεφαλονιάς - Για «σατανιστικές ενδείξεις» μιλούν οι Αρχές - Media
 
Όλα τα σενάρια μεταξύ των οποίων και τη σατανιστική τελετή εξετάζει η αστυνομία σχετικά με τον θάνατο των δύο τουριστών σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inkefalonia.gr, στο χώρο βρέθηκε μια “πεντάλφα” και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.
 
Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία για τη λύση της “σκοτεινής” υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.
 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα το ζευγάρι αυτοκτόνησε με μαχαίρι και φαλτσέτα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.
 
Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.
 
Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα . Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι Γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου.
 
Περισσότερο “φως” στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.
 
(πηγή: inkefalonia.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46