search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Διαψεύδει η ΑΑΔΕ το επεισόδιο με ελεγκτές και ψαρά στη Σκόπελο

03.01.2018 06:35
Διαψεύδει η ΑΑΔΕ το επεισόδιο με ελεγκτές και ψαρά στη Σκόπελο - Media

 

Διαψεύδει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) την εμπλοκή ελεγκτών της σε επεισόδιο με ψαρά στη Σκόπελο, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων καταλόγισαν στον ψαρα πρόστιμο 500 ευρώ γιατί χρέωσε σακούλα σε πελάτη και αντέδρασαν έντονα οι παριστάμενοι πελάτες.

«Εμείς δεν είχαμε καν δικό μας συνεργείο στη Σκόπελο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος παράγοντας της ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα του Skopelos.blogspot, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του νησιού, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ψαρά, ο οποίος πουλούσε τις γόπες που είχε ψαρέψει με το καΐκι του.

Όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης αγόρασε ένα κιλό ψάρια προς τρία ευρώ, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ παρενέβησαν ζητώντας την απόδειξη και όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε προστεθεί το ειδικό τέλος των 4 λεπτών, δήλωσαν ότι θα κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ.

Προκλήθηκε αναστάτωση, με τον ψαρά και τον πελάτη να φωνάζουν, με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος από τα κοντινά καφενεία, με τους πιο «θερμόαιμους» να απειλούν ότι θα λιντσάρουν τους εφοριακούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27