search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας περιμένει να βρει στη ΝΔ χρήσιμους ηλιθίους για τη ΠΓΔΜ

03.01.2018 07:28

«Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει το ρολό του χρησίμου ηλιθίου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα. Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε» δήλωσε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης 

«Το θέμα της ονομασία είναι θέμα της κυβέρνησης, και δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της η αντιπολίτευση. Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει… Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, και αυτό θα το λύσει» δήλωσε. 

Κατά την άποψη του κ. Γεωργιάδη όμως, οι κ. Τσίπας και Καμμένος δεν έχουν καμία διαφωνία στο συγκεκριμένο θέμα, απλώς καιροσκοπούν πολιτικά. «Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει ακόμη και το όνομα ‘’Δημοκρατία της Μακεδονίας’’ αρκεί να κρατήσει την καρέκλα του» σημείωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41