search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τους «σατανιστές» της Κεφαλονιάς: Εξαφανισμένη από τον Ιούνιο η Βουλγάρα – Με πλαστές πινακίδες το ΙΧ

03.01.2018 07:54
Νέα στοιχεία για τους «σατανιστές» της Κεφαλονιάς: Εξαφανισμένη από τον Ιούνιο η Βουλγάρα – Με πλαστές πινακίδες το ΙΧ - Media

 

Φως στην υπόθεση της διπλής αυτοκτονίας με «άρωμα» σατανισμού που συγκλονίζει την Κεφαλονιά, αναμένεται να ρίξουν τα νέα στοιχεία που συλλέγουν οι αρχές, όσο προχώρα η έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Inkefalonia.gr που ήρθε σε επικοινωνία με τη βουλγάρα δημοσιογράφο Μπόικα Ακανάσοβα, η 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα, θεωρείτο εξαφανισμένη από τις 8 Ιουνίου του 2017.

Μάλιστα είχε βγει και σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.  «Η κοπέλα ήταν 23 χρονών, γεννημένη το 1994 στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και  ζούσε και σπούδαζε στην Γερμανία στην πόλη Ερφουρτ» ανέφερε η δημοσιογράφος Μπόρικα Ακανάσοβα και πρόσθεσε: «Είχε εξαφανιστεί από την Γερμανία στις 8 Ιουνίου του 2017 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής».

Αυτό που προκαλέι εντύπωση στις αρχές είναι πως το ζευγάρι του Γερμανού και της Βουλγάρας, είχε φτάσει στην Κεφαλονιά με αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες.

Οι φωτογραφίες της κοπέλας από τα social media με τις πεντάλφες και τα «σκοτεινά» σκηνικά, καθιστά πιθανό το σενάριο που θέλει τη διπλή αυτοκτονία να ήταν μέρος σατανιστικής τελετής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28