search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή στη «διάρρηξη του αιώνα» στο Βόλο – Τι λέει ο αδελφός του ηλικιωμένου

03.01.2018 15:12
Απόλυτη ανατροπή στη «διάρρηξη του αιώνα» στο Βόλο - Τι λέει ο αδελφός του ηλικιωμένου - Media

 

Απίστευτη τροπή παίρνει η καταγγελία από ηλικιωμένο κάτοικο του Βόλου, ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στο σπίτι του και του έκλεψαν το ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ, καθώς και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Την ώρα που η αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, ο αδελφός του καταγγέλλοντος ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς με δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ αλλάζει εντελώς την καταγγελία που ηλικιωμένου.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός του 92χρονου που έκανε την καταγγελία για την απίστευτη κλοπή, δήλωσε στην TRT ότι από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του προσθέτοντας ότι ο 92χρονος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.
 
Επέμεινε δε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες. Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!
 
Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.
 
(πληροφορίες: e-thessalia.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:07