search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού ο Τραμπ με τον Μπάνον: Είναι τρελός!

03.01.2018 18:55
Εκτός εαυτού ο Τραμπ με τον Μπάνον: Είναι τρελός! - Media
 
Σε έξαλλη κατάσταση είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην στενό συνεργάτη του, Στιβ Μπάνον, ο οποίος κατηγόρησε τον γιο του, Ντόναλντ Τραμπ Τζρ. για «προδοσία».
 
Σε μια δήλωση που δεν κρύβει την οργή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση κατά του πρώην «δεξιού χεριού» του, λέγοντας ότι «ο Στιβ Μπάνον δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή την προεδρία μου. Όταν απολύθηκε, δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, αλλά και το μυαλό του».
 
Συνεχίζοντας την επίθεση, ο Τραμπ ανέφερε ότι «ο Στιβ ήταν ένας σύμβουλος που εγράστηκε για μένα, αφού είχα ήδη κερδίσει το χρίσμα, κερδίζοντας 17 υποψηφίους, που είχαν περιγραφεί ως η πιο ταλαντούχα ομάδα που είχε περάσει ποτέ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Τώρα που είναι μόνος του, ο Στιβ αντιλαμβάνεται ότι το να κερδίζεις δεν είναι τόσο εύκολο όσο το έκανα εγώ να μοιάζει. Ο Στιβ έκανε πολύ λίγα για την ιστορική μας νίκη που ήλθε από τους ξεχασμένους άνδρες και γυναίκες αυτής της χώρας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37