search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Έρχονται νέα διόδια στα Τέμπη

04.01.2018 07:22
Κινηματογραφική καταδίωξη: Βαν «φορτωμένο» μετανάστες έσπασε μπάρες διοδίων και παραβίασε τον μισό... ΚΟΚ!  - Media

 

Χρονικό διάστημα από 3 – 4 μήνες θα απαιτηθεί για να τεθούν σε λειτουργία τα νέα διόδια στην Κοιλάδα των Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το υπουργείο Υποδομών.

Αυτό τόνισε η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ειρ. Ζαβρίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, η οποία εμφανίστηκε κατηγορηματική ως προς το ενδεχόμενο λειτουργίας των νέων διοδίων.

Η κ. Ζαβρίδου, εξήγησε ότι η δημιουργία των διοδίων προβλέπεται από την σχετική σύμβαση που είχε υπογραφεί μεταξύ του δημοσίου και του παραχωρησιούχου, και ψηφίστηκε από την Βουλή τον Δεκέμβριο του 2013. Η ίδια μάλιστα έκανε λόγο για έσοδα που χάνει η εταιρεία από την μη λειτουργία των διοδίων στην Κοιλάδα των Τεμπών, η οποία συντηρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα έπρεπε, όπως τόνισε η κ. Ζαβρίδου να έχει ολοκληρωθεί από τον Ιανουάριο του 2017. Την κατηγορηματική τους αντίθεση ως προς το ενδεχόμενο λειτουργίας διοδίων στα Τέμπη έχουν εκφράσει δημοσίως τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και οι δήμαρχοι της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10