09/04/2020 17:47:35

Βόλος: Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη για την εκκένωση της κατάληψης «Τερμίτα»

Βόλος: Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη για την εκκένωση της κατάληψης «Τερμίτα» - Media

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στον Βόλο για την εκκένωση κτιρίων από τους καταληψίες «Τερμίτα».

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, από τις 7 το πρωί, έχουν αποκλείσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια με αντιεξουσιαστές, ενώ από την αιφνιδιαστική επιχείρηση της Αστυνομίας έχουν γίνει ήδη 3 προσαγωγές ατόμων, δύο νεαρών και μιας γυναίκας, που βρέθηκαν μέσα σε υπό κατάληψη κτίριο του συγκροτήματος.

Εκτός από τους εκατοντάδες αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή των Παλαιών, ακριβώς πίσω από τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, υπερίπταται συνεχώς πάνω από την περιοχή και αστυνομικό ελικόπτερο, ενώ τον γενικό συντονισμό έχει ο υποστράτηγος κ. Κοτσάφτης.

Με την εκκαθάριση του υπό κατάληψη χώρου, που είναι μια μεγάλη έκταση 19 στρεμμάτων, θα αρχίσει η επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου στον Βόλο, δίπλα από την ήδη υφιστάμενη Πολυτεχνική Σχολή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.