search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Εκτός ΣΚΑΪ σημαντικό στέλεχος του σταθμού

04.01.2018 10:00
Εκτός ΣΚΑΪ σημαντικό στέλεχος  του σταθμού - Media

 

Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΣΚΑΪ και επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη. Ο λόγος για τη Λίνα Ροδίτου που πλέον δεν ανήκει στον σταθμό, καθώς υπέβαλε την παραίτησή της και κοινοποίησε  την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Από την πρώτη ημέρα που εργάζομαι, ανήκω σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα την τιμή και τη χαρά να ανήκω σε μια οικογένεια, αυτή του ΣΚΑΙ, με την οποία ανοίξαμε φτερά και αγγίξαμε τον ουρανό. Σήμερα το ταξίδι αυτό τελειώνει, όχι όμως και όσα με συνδέουν για πάντα με τους συνταξιδιώτες μου. Αυτή η σχέση θα παραμείνει δυνατή, όπως με τόσους άλλους συνταξιδιώτες στα χρόνια… Άλλωστε κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, για νέες περιπέτειες, με νέους συνταξιδιώτες!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:42