search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Κρήτη: Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο (Photos)

04.01.2018 13:43
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Κρήτη: Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο (Photos) - Media

 

Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Χρήστου Στεφανάκη είπαν συγγενείς και φίλοι.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Τετάρτης στο πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στοίχισε επίσης τη ζωή στην μέλλουσα γυναίκα του, την 20χρονη Μαίρη και την 41χρονη μητέρα της.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός του άτυχου Χρήστου, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια τους, που αντί για τις επικείμενες χαρές του αρραβώνα των δύο νέων παιδιών, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν για τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους,

αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:48