search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο «έφυγε» ο άτυχος 20χρονος

04.01.2018 14:49
Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο «έφυγε» ο άτυχος 20χρονος - Media

 

Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης «έφυγε», σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο 20χρονος Αλκίνοος Βαρσάκης, στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για περίπτωση που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έγιναν. Η περίπτωση δεν  επιδεχόταν χειρουργείο, είχε ραγδαία εξέλιξη και τραγικές συνέπειες.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από την 19χρονη φίλη του, όταν αυτή επέστρεψε στο σπίτι λίγο νωρίτερα από τη μητέρα του, όπως αναφέρει το patrastimes.gr. Οι δύο γυναίκες είχαν βγει από το σπίτι προκειμένου να προμηθευτούν την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Οταν η κοπέλα επέστρεψε πρώτη, βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον 20χρονο, στις 11.00 π.μ., στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55