search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:11
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: Αποκεφάλισε με δρεπάνι την ερωμένη του, επειδή νόμιζε ότι τον απατά (Photos, σκληρές εικόνες)

04.01.2018 16:30
Απόλυτη φρίκη: Αποκεφάλισε με δρεπάνι την ερωμένη του, επειδή νόμιζε ότι τον απατά (Photos, σκληρές εικόνες) - Media
 
Ξεπέρασε κάθε όριο η ζήλεια ενός άνδρα για την ερωμένη του: η υποψία και μόνο ότι μπορεί να τον απατά, τον οδήγησε στο εγκλήμα, καθώς για να την τιμωρήσει την αποκεφάλισε με ένα δρεπάνι.
 
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στη Βομβάη, όπου ο Pritesh Patel ζούσε διπλή ζωή και ήταν πολύ ερωτευμένος με την ερωμένη του, την Jyoti Surjeet Singh η οποία ήταν χορεύτρια σε μπαρ ενώ εργαζόταν περιστασιακά και ως μοντέλο.
Ο 30χρονος παντρεμένος άνδρας συντηρούσε οικονομικά “το αίσθημά του” και φρόντιζε να μην της λείπει τίποτα όπως γράφει η “Dailymail”. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ στη Βομβάη και με τον Pritesh να μην έχει κανέναν ενδοιασμό για τον παράνομο δεσμό του.
Την είχε μάλιστα καλέσει στις 27 Δεκεμβρίου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του, στο αγρόκτημα του, στο χωριό Τimpa της Ινδίας.
 
Την επόμενη μέρα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Βομβάη για να γιορτάσουν την έλευση του 2018. Επέστρεψαν στη φάρμα του Pritesh στη 1 Ιανουαρίου.Το εντυπωσιακό είναι ότι ταξίδεψαν προς το αγρόκτημα όλοι μαζί, δηλαδή και η γυναίκα του Pritesh.
Στις 2 Ιανουαρίου ο παντρεμένος άνδρας, θολωμένος από το πάθος του είχε έναν άγριο καβγά με την ερωμένη του γιατί πίστευε ότι τον απατά. Όσο κι αν εκείνη προσπαθούσε να τον συνεφέρει, εκείνος δεν την πίστευε. Σε μια στιγμή άρπαξε ένα δρεπάνι και αποκεφάλισε την νεαρή γυναίκα.
Μάλιστα, όταν συνελήφθη φορούσε ακόμη την λευκή μπλούζα που είχε τα αίματα της ερωμένης του. Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως δεν άντεχε να βλέπει την γυναίκα για την οποία ξόδευε τόσα λεφτά να φλερτάρει με άλλους.
 
(πληροφορίες: Daily Mail/enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03