search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:29
MENU CLOSE

Μανωλάς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στη Ζενίτ»

04.01.2018 22:04
Μανωλάς: «Πιστεύω στην πρόκριση, δεν φοβάμαι τον Μέσι» (video) - Media

 

Τον λόγο για τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αποκάλυψε ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξή του στο σάιτ της Ρόμα.

Η επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι» ήταν ο λόγος που τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλάς.

Στο περιθώριο συνέντευξής του στο σάιτ της ομάδας, αφού μίλησε για τη φετινή πορεία των Ρωμαίων, απάντησε για το σίριαλ του καλοκαιριού και υπογράμμισε ότι θέλει να παραμείνει παίκτης της Ρόμα.

«Μπορώ να πω ότι υπήρχε πρόταση από τη Ζενίτ, ήμασταν κοντά σε συμφωνία, αλλά ήθελα να μείνω. Είμαι χαρούμενος που έμεινα και ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τη Ρόμα και θέλω να παραμείνω εδώ», είπε ο διεθνής αμυντικός.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52