17/11/2018 18:22:36

Σπυράκη: Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση ο Καμμένος – Να μας πει η κυβέρνηση τη θέση της για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή να υπογράψει τη συμφωνία - Media

«Ο κ. Καμμένος επιχειρεί να καταστεί Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη την επομένη των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας μετά την έκτατη διυπουργική σύσκεψη. Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «εμπλούτισε» τη θέση του με την απόφαση του Βουκουρεστίου. 

«Ο κ. Καμμένος είναι ίσως ο μοναδικός βουλευτής που έχει ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και μπράβο του» σχολίασε σκωπτικά. Ζητάμε, από την κυβερνητική πλειοψηφία πρόσθεσε, μια ενιαία θέση και να ενημερώσει τα κόμματα για το στάδιο που βρίσκεται η διαπραγμάτευση. 

«Η θέση της ΝΔ είναι η εθνική θέση που διαμορφώθηκε το 2008 στο Βουκουρέστι. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις» τόνισε. 

«Κανένας από τη ΝΔ δεν έχει αμφισβητήσει αυτή τη θέση, όλα τα άλλα ανάγονται στη σφαίρα της παραπολιτικής… Εμείς θέλουμε να ξέρουμε πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στην εθνική θέση που διαμόρφωσε η κυβέρνηση της ΝΔ στο 2008» επισήμανε η Μαρία Σπυράκη. 

Όπως επισήμανε, το ζήτημα δεν αφορά τη ΝΔ, κινήθηκε υπεύθυνα και πέτυχε αυτή την εθνική θέση στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.