search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:40
MENU CLOSE

Σπυράκη: Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση ο Καμμένος – Να μας πει η κυβέρνηση τη θέση της για την ονομασία της ΠΓΔΜ

05.01.2018 07:13
Σπυράκη: Οι λαϊκιστές όταν ανεβαίνουν στην εξουσία συμπεριφέρονται χειρότερα από τις ελίτ - Media

«Ο κ. Καμμένος επιχειρεί να καταστεί Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη την επομένη των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας μετά την έκτατη διυπουργική σύσκεψη. Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «εμπλούτισε» τη θέση του με την απόφαση του Βουκουρεστίου. 

«Ο κ. Καμμένος είναι ίσως ο μοναδικός βουλευτής που έχει ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και μπράβο του» σχολίασε σκωπτικά. Ζητάμε, από την κυβερνητική πλειοψηφία πρόσθεσε, μια ενιαία θέση και να ενημερώσει τα κόμματα για το στάδιο που βρίσκεται η διαπραγμάτευση. 

«Η θέση της ΝΔ είναι η εθνική θέση που διαμορφώθηκε το 2008 στο Βουκουρέστι. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις» τόνισε. 

«Κανένας από τη ΝΔ δεν έχει αμφισβητήσει αυτή τη θέση, όλα τα άλλα ανάγονται στη σφαίρα της παραπολιτικής… Εμείς θέλουμε να ξέρουμε πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στην εθνική θέση που διαμόρφωσε η κυβέρνηση της ΝΔ στο 2008» επισήμανε η Μαρία Σπυράκη. 

Όπως επισήμανε, το ζήτημα δεν αφορά τη ΝΔ, κινήθηκε υπεύθυνα και πέτυχε αυτή την εθνική θέση στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15