search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:35
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Μπέτυ όπως… Μισέλ, Χίλαρι και Μπριζίτ

05.01.2018 13:20
Ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα - Media
 
Mε τη στάση της Χίλαρι Κλίντον, της Μισέλ Ομπάμα και της Μπριζίτ Μακρόν, που επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο, συνέκρινε o Γιώργος Κατρούγκαλος τη στάση της συζύγου του πρωθυπουργού Μπετυς Μπαζιάνα και την συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών
 
Εξηγώντας τη δήλωσή της ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».
 
«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία» σχολίασε τη δήλωση της συζύγου του πρωθυπουργού και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα στον ΣΚΑΪ, ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του. Yπάρχει μηχανισμός που μπλοκάρει, και δεν μπορούμε να κάνουμε έργο, ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.
 
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι επίσης συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία. 
 
«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τσίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. 
 
(πηγή: ΣΚΑΪ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:34