search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Τρομακτικό βίντεο από εξορκισμό εγκύου – Ο γιος της δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της (Photos-Video)

05.01.2018 16:10
Τρομακτικό βίντεο από εξορκισμό εγκύου – Ο γιος της δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της (Photos-Video) - Media

 

Κοινωνικοί λειτουργοί αγνοούσαν την ύπαρξη ενός βίντεο με τον εξορκισμό της 26χρονης Σιντγιάν Ρέτζις. Έρευνα του Συμβουλίου Παίδων του Wolverhampton, στη Μεγάλη Βρετανία, έδειξε ότι η δολοφονία του Ιερεμία Ρέτζις- Νγκότζαχ, ηλικίας μόλις δύο ετών, από τα χέρια του συντρόφου της μητέρας του, δεν θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί.

Συγκεκριμένα, ο Τσέβαζ ΜαγκΓρκέγκορ κακοποιούσε επί μήνες τον γιο της συντρόφου του. Μάλιστα, μπήκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής το περασμένο καλοκαίρι, αφού ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό αγοράκι τον Νοέμβριο του 2016. Όταν συνελήφθη, είπε στους αστυνομικούς: «Ο Θεός μας έδωσε πόνο οπότε ξέρουμε να πράξουμε σωστά».

Η 26χρονη μητέρα του αγοριού, Σιντγιάν Ρέτζις, φυλακίστηκε για 40 μήνες γιατί επέτρεψε τον θάνατο του παιδιού της, αλλά η ποινή της μειώθηκε στους 28 μήνες.

Για τον υποτιθέμενο εξορκισμό που έλαβε χώρα το 2013, η έρευνα επισήμανε ότι: «Όταν η μητέρα ήταν έγκυος τέσσερις μήνες (με τον Ιερεμία) υποβλήθηκε σε τελετουργία εξορκισμού» από έναν πάστορα σε μια εκκλησία του Λονδίνου.

«Αυτό ανέφερε δημοσιογράφος εφημερίδας, ο οποίος υποστήριξε ότι η τελετή είχε σκοπό να σπάσει μια κατάρα που παραδόθηκε από τους προγόνους της Σιντιγιάν και για να μην μεταβιβαστεί στα παιδιά της. Κανένας επαγγελματίας δεν γνώριζε το βίντεο«εξορκισμού »μέχρι να υπάρξει ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ μετά τον θάνατο του Ιερεμία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:20