search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58
MENU CLOSE

Γιατί ο ANT1 «έκοψε» τον Γιώργο Λιάγκα

05.01.2018 17:59
Γιώργος Λιάγκας: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του (Video)  - Media

 

Ύστερα από μόλις δύο μήνες, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» κόβεται από τον ANT1. Η απόφαση του καναλιού δεν έχει να κάνει τόσο με την τηλεθέαση της εκπομπής, όσο με μια αλλαγή φιλοσοφίας σε ολόκληρη τη βραδινή ζώνη.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η ομάδα του αποφάσισαν να αναδιαμορφώσουν τη συγκεκριμένη ζώνη, θεωρώνοντας ότι υπάρχει δυναμική για υψηλότερα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen. Όπως αναφέρουν πηγές από το σταθμό του Αμαρουσίου, το συμβόλαιο του Γιώργου εξακολουθεί να ισχύει και το επόμενο διάστημα θα εξεταστούν κάποιες σκέψεις και ιδέες για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί. Οι φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις για μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη δεν φαίνεται να ισχύουν.

Εκτός των παραπάνω αλλαγών, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγει στον αέρα ούτε το «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι το εν λόγω πρότζεκτ, στην παρούσα φάση, έχει κάνει τον κύκλο του με τις σχέσεις του Ant1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παραμένουν άψογες.

Πηγή: reader

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56