21/01/2019 10:56:56
21.11.2011

Το πιστόλι του ΓΑΠ και ο Μπένι

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος επιθυμεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτό θα γίνει όταν εξασφαλίσουμε την 6η δόση – ξέρετε, εκείνη που κατά τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο θα είχαμε εξασφαλίσει από τις αρχές Νοεμβρίου...

Όταν λοιπόν έρθουν τα 8 δισ. ευρώ – που θα μας ξανασώσουν – τότε ο Παπανδρέου θα βγάλει το πιστόλι – εκείνο, ντε, που θα έβγαζε πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το μνημόνιο – και ως αφέτης του σοσιαλιστικού κόμματος θα δώσει το έναυσμα για την κούρσα της διαδοχής!

Αν όλα αυτά γίνουν, τότε το όνειρο του Μπένι από το 2007 θα γίνει πραγματικότητα!

Μήπως βιάζομαι;

Μπα, όλα δείχνουν ότι οι άλλες υποψηφιότητες θα είναι για να πλασαριστούν κάποιοι στην πρώτη «πεντάδα της εξουσίας». Τώρα, ποιας εξουσίας, ποτέ, τι θα την κάνουν και πώς θα την ασκήσουν, είναι άλλου παπά – και Σαμαρά – ευαγγέλιο!

Όμως σε αυτά θα αναφερθούμε επαρκώς, σύντομα...

ΥΓ.: Φυσικά, τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που ο Παπανδρέου δεν εφαρμόσει κάνα «κόλπο ψεύτικο που κάνουν στην Ινδία» και μας μείνει για να μας ξανασώσει, αυτήν τη φορά σε απευθείας σύνδεση όχι από το Καστελόριζο, αλλά από Τήνο, με φόντο τη Μεγαλόχαρη!!!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.