search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Το πιστόλι του ΓΑΠ και ο Μπένι

21.11.2011 06:03

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος επιθυμεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος επιθυμεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτό θα γίνει όταν εξασφαλίσουμε την 6η δόση – ξέρετε, εκείνη που κατά τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο θα είχαμε εξασφαλίσει από τις αρχές Νοεμβρίου…

Όταν λοιπόν έρθουν τα 8 δισ. ευρώ – που θα μας ξανασώσουν – τότε ο Παπανδρέου θα βγάλει το πιστόλι – εκείνο, ντε, που θα έβγαζε πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το μνημόνιο – και ως αφέτης του σοσιαλιστικού κόμματος θα δώσει το έναυσμα για την κούρσα της διαδοχής!

Αν όλα αυτά γίνουν, τότε το όνειρο του Μπένι από το 2007 θα γίνει πραγματικότητα!

Μήπως βιάζομαι;

Μπα, όλα δείχνουν ότι οι άλλες υποψηφιότητες θα είναι για να πλασαριστούν κάποιοι στην πρώτη «πεντάδα της εξουσίας». Τώρα, ποιας εξουσίας, ποτέ, τι θα την κάνουν και πώς θα την ασκήσουν, είναι άλλου παπά – και Σαμαρά – ευαγγέλιο!

Όμως σε αυτά θα αναφερθούμε επαρκώς, σύντομα…

ΥΓ.: Φυσικά, τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που ο Παπανδρέου δεν εφαρμόσει κάνα «κόλπο ψεύτικο που κάνουν στην Ινδία» και μας μείνει για να μας ξανασώσει, αυτήν τη φορά σε απευθείας σύνδεση όχι από το Καστελόριζο, αλλά από Τήνο, με φόντο τη Μεγαλόχαρη!!!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18