search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Ο Μπραντ Πιτ συστήνεται ως «Ουίλιαμ» όταν φλερτάρει

06.01.2018 07:21
Ο Μπραντ Πιτ συστήνεται ως «Ουίλιαμ» όταν φλερτάρει - Media

 

Δεν τον λένε «Μπραντ». Τον λένε «Ουίλιαμ», όταν φλερτάρει. Τον Μπραντ Πιτ.

Την προσοχή των συντακτών της Page Six τράβηξε ο Πιτ, φλερτάροντας με μια γυναίκα στο Coffee Commissary στο Λος Άντζελες, αφού συστήθηκε ως «Ουίλιαμ».

«Έφτασε με μοτοσικλέτα, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν και δερμάτινο» είπε το «μάτι» της Page Six. Έπιασε κουβέντα με μια ξανθιά: «Παραήταν ζωηρή κι έμοιαζε με την Κέιτ Μπόσγουορθ, αλλά δεν ήταν αυτή» διευκρίνισε το «μάτι».

Όταν η ξανθιά είπε «Με λένε Λίντια», ο Πιτ «έδωσε το χέρι, λέγοντας “Hi, I’m William”. “Ω, μοιάζεις με κάποιον Μπράντλεϊ” απάντησε αυτή. Κι αυτός είπε “Εντάξει, αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου”, και χαμογέλασε, και της έκλεισε το μάτι».

   Ενθουσιασμένη, η Λίντια είπε «”χάρηκα που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ… ε, Ουίλιαμ, εννοώ”. Αυτός γέλασε μ’ αυτό που είχε πει, και καβάλησε τη μηχανή του» συμπλήρωσε την αναφορά το «μάτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22