search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Παυλόπουλος: Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας – Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

06.01.2018 09:39
Παυλόπουλος: Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας - Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί - Media

 

«Η γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή γιορτή πρέπει να μας εμπνέει και να μας διδάσκει να χαράξουμε το μέλλον που μας αναλογεί. Το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας, ένα μέλλον που πρέπει να στηρίξουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά. 

«Αυτό το μέλλον πρέπει να το βασίσουμε στην αλήθεια και στην αίσθηση του χρέους» συμπλήρωσε στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια. 

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά

Στον Πειραιά βρέθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η Φ. Γεννηματά επισήμανε στο μήνυμα της: 

«Εύχομαι τα Θεοφάνεια να φέρουν περισσότερο φως στη ζωή όλων μας. Για ένα νέο ξεκίνημα. Με σχέδιο, συνενόηση, ελπίδα, για να αφήσουμε όλα τα δύσκολα πίσω μας».

Κουτσούμπας:  Ο λαός να «φωτίσει» τον δρόμο του αγώνα 

«Χρόνια πολλά, καλή δύναμη, με την ευχή ο ίδιος ο ελληνικός λαός να “φωτίσει”, να ανοίξει το δρόμο του αγώνα για να ζήσουμε καλύτερες μέρες εμείς και τα παιδιά μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Λεβέντης: Αν πάρουν και την Μακεδονία, τι τις θέλουμε τις εκδηλώσεις;

«Χρόνια πολλά σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το πνεύμα του Χριστού εύχομαι να φωτίσει την Ελλάδα. Δεν πρέπει να δοθεί το όνομα Μακεδονία. Μέχρι τέλους θα αγωνιστεί η Ενωση Κεντρώων για να μη δοθεί το όνομα. Πρέπει και οι άλλοι να δείξουν καλή θέληση. Αν πάρουν κ την Μακεδονία τι τις θέλουμε τις εκδηλώσεις;», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, για τα Θεοφάνεια από τον Πειραιά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50