search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:18
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού η Βαλαβάνη – «Αρπάχτηκε» δημοσίως με θαυμάστρια του Βασάλου μετά από φαρμακερό σχόλιο για την ηλικία της – «Κωνσταντίνε, σε περνάει 7 χρόνια!» (Photo)

06.01.2018 12:50
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήγε καλεσμένη στη Χρηστίδου και έβαλε τα κλάματα (Video) - Media

 

Ποιος είδε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δεν την φοβήθηκε!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζεται να συγκατοικήσει κιόλας, κάτι που αποκάλυψε και ο πατέρας του Κωνσταντίνου.

Ομως η υπερβολική αγάπη και το πάθος φέρνει και νεύρα, ζήλια… Έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασμα εναντίον μίας θαυμάστρια του Κωνσταντίνου που τόλμησε να πει για την ηλικία της. Συγκεκριμένα το νεαρό κορίτσι έγραψε:

«Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου»

Η Ευρυδίκη φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει χωρίς απάντηση αυτό το μήνυμα και την “στόλισε” με το γάντι δείχνοντας τον εκνευρισμό της λέγοντας:

«Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα. Μακάρι το 2018, φίλε/η μου να βρεις ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα για να ασχοληθείς. Καλή χρονιά να έχεις».

Πηγή: youweekly

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:18