search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:03
MENU CLOSE

Δωδεκάχρονη δε δίστασε να βουτήξει στα νερά και να πιάσει το σταυρό

06.01.2018 14:23
Προς επιστροφή οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη; - Media

 

Μία 12χρονη μαθήτρια, η Μελπομένη Γωνιάδου, και ένας 53χρονος γυμναστής και αθλητής του πόλο, ο Νίκος Σιμωνόπουλος, έπιασαν τον σταυρό στις δύο τελετές αγιασμού των υδάτων που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Δημοτικής Ενότητας Συκεών και στη δημοτική πισίνα της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης.

Εκατοντάδες πιστοί, μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι συνέρευσαν στις εκκλησίες για τη θεία λειτουργία και στις δυο τελετές αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού που ακολούθησαν.

Στην τελετή στη ΔΕ Νεάπολης χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη άφησαν να πετάξουν ελεύθερα στον ουρανό λευκά περιστέρια, ως μήνυμα ελπίδας για όλον τον κόσμο, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών. Στην τελετή περευρέθη και η ευρωβουλευτής, και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Φωτό: thestival.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02